Křest Něhy Himálaje

Říká se, že fotka poví víc, než tisíc slov. Film pak poví víc, jak tisíc fotek. Ale co Vám zážitek ze tří himálajských expedic zprostředkuje nejvíc? No přeci křest knihy! Kromě přednášky mě a Honzy Trávy Trávníčka na Vás čekají desítky fotek na plátně i dvou velkoformátových výstavách, nepálské jídlo a co víc - na vlastní plíce budou všichni dobrovolní zájemci moci pocítit i stav hypoxie, který tam nahoře zažíváme. Celý slavnostní večer pro Vás chystám od loňského podzimu tak, aby tohle byl zážitek, na který nikdy nezapomenete. Doufám tedy, že v dobrém.

Pro zájemce bude také připravena poměrně náročná, ale zábavná bojovka přímo v Holicích. Stačí dorazit již dopoledne a postupovat podle instrukcí, které dostanou všichni lidé společně s lístky na akci.

A proč to tentokrát není v Praze, ale kdesi u Pardubic? To je jednoduché. Akci tohoto formátu udělat v Praze není reálné, alespoň ne za ještě zkousnutelné vstupné. Jsem si vědom dopravních omezení pro návrat domů a tak jsme pro všechny vyjednali možnost přespat přímo na akci na vlastních karimatkách ve spacácích v šatnách herců Kulturního domu Holice, kde se křest odehraje.

Lidi, tolik se na Vás těšíme! Na místě mi pro Vás pomůžou vytvořit Himálajskou atmosféru kamarádi z nakladatelství BWT Books, kolegové z Přírodovědecké fakulty UK, ale taky moji sponzoři a partneři, kteří si na večírek chystají svá doprovodná překvapení. Jupí!